På lørdag køres sæsonen´s anden løbsdag – uden mindeløbene som forventet.

Claus Ikke kategoriseret 0 Comments

Vi er klar med 2. løbsdag, som dog ikke har de to minde løb med, da tilmeldingen ikke helt har levet op til vores forventninger.

Efterårsferien har taget hårdere en vi troede, så der for afvikler vi en lidt mindre løbsdag, og så finder vi en anden løbsdag til Thorvald Ellegårds mindeløb og Peder Pedersen Mindeløb.

 

programmet ligger her  omnium Odense ny

 

GOD WEEKEND OVERSTÅET.

Claus Ikke kategoriseret 0 Comments

Danske og Norske mesterskaber blev afviklet her i weekenden, med mange flotte løb til følge.

Resultaterne på alle danske mesterskabs løb ligge under RESULTATER.

To ryttere skilte sig særligt ud, Niklas Larsen og Casper Folsach, var klart de bedste.

Desværre var der ikke så mange af den gruppe ryttere som man kan tillade sig at kalde sub elite. Om det har været den rigtige weekend kan man jo så diskutere.

Men fakta er at der blev kørt nogle gode løb, og for odensebanens unge deltagere, fik de i hvert fald virkelig syn for sagen, og en fornemmelse af hvad der skal til for at blande sig i toppen,  De kæmpede formidabelt og selv om de hang lidt ind i mellem, kørte de igennem, og fik både god træning og rigtig god erfaring til deres videre forløb

Hos kvinderne Var det Trine Schmidt, Julie Leth og Amalie Winther Olsen der løb med titlerne, men også her kunne der være flere med, ærgerligt at der slet ikke er flere der tør stille op. Trine var der lørdag, og tog begge titler lørdag, forholdsvis sikkert, lige som Julie og Amalie var rimelig sikre i deres sejr.

Bemærkelsesværdigt var det at at se den ret nye damerytter Kirsten Herup Søvang køre bedste 200 meter tid, og mødte i semifinalen Anika Rasmussen med 4. bedste tid. Her blev det faktisk ret spændende, for med taktisk snilde tog Anika finalepladsen – et par flotte semifinale løb fik vi set.

 

Tid til betalinger og registreringer

Claus Nyheder 0 Comments

Banesæsonen 2017 – 2018

Så nærmer vi os banesæsonen og det er tid at betale banegebyr m.m.

Banegebyret har jo ellers fulgt kalenderåret, men det har givet nogle udfordringer, så derfor ændre vi det nu så det følger banesæsonen, så det kommer til at være fra                                                                                                                                               1.oktober 2017 til den 30. September 2018

alle der har kørt sidste vinter, har betalt frem til nytår, men det kompensere vi ved at der er to betalingsmuligheder, nemlig for dem der har betalt for 2017 som den ene og for helt nye som den anden mulighed.

For dem der har betalt for 2017 er prisen så også tilpasset at man har betalt for det første kvartal.

Det betyder at prisen for

Nuværende ryttere U11 – U15 er kr. 675,-

Nye Ryttere U11 – U 15 er kr. 900,-

Nuværende ryttere U17 og opad er 825,-

Nye ryttere U17 – og opad er 1100,-

Der skal være betalt inden man møder op til træning.

For ryttere der vil leje en cykel skal det aftales med trænerne – primært ved børn og unge, og skal betale med kr. 650,-

Ryttere der vil have sin cykel opbevaret under banen skal betale kr. 225.-

Koderne til rummene bliver lige op til den 1. Oktober ændret, og koden fås ved henvendelse til Claus Rasmussen

Er man ikke registreret og har den mærkat på som udleveres ved henvendelse, vil man opleve at cyklen kan være låst af baneledelse, og så skal man henvende sig for at få den låst op igen.

Betalingen finder sted på flg. link. Eller på cyklebanens hjemmeside under træning – Træningsgebyr licens.

http://odensecyklebane.dk/traeningsgebyr-licens/

Vi har de seneste sæsoner haft nogen der har forsøgt at undgå betalinger og haft mange sjove forklaringer, så vi vil tillade os at være lidt hårdere i år, og derfor skal der være betalt for at få lov til at træne, lige som der skal være betalt for opbevaring af egen cykel.

Træningstiderne vil blive vidst under træning og så træningskalender.

Ved tvivlsspørgsmål kontakt da Claus Rasmussen på telefon – 20 32 73 83

 

Odense Cyklebane byder velkommen til en ny sæson.

Første Nordiske mesterskaber på banen i 20 år er slut.

Claus Ikke kategoriseret 0 Comments

Med lidt forsinkelse kommer her resultaterne fra dag 2 og 3 – en rigtig god weekende er over, og med masser af god cykelløb, kan vi se tilbage med en god følelse.
Alle nationer har udtrykt tilfredshed, og mesterskaberne er kommet for at blive.
Nu skal der selvfølgelig evalueres på forløbet, er det de rigtige discipliner, er tidsplanen god nok, skal vi gøre mere ud af at være UCI kategoriseret, ja det er bl.a. noget vi vil drøfte. Der kommer sikkert også flere ting til, det må vi se.

men her kommer alle resultaterne for dag 2 og 3.

2. dagen
NM 2017 Indiv forfølgelsesløb
NM 2017 Elimination
NM 2017 Tempo
NM 2017 Keirin
3. dagen
NM 2017 500-1000 m
NM 2017 Pointløb
NM 2017 Parløb

De første nordiske mestre er fundet.

Claus Events, Nyheder 0 Comments

Fredag aften blev de første Nordiske mestre. Mange spændende løb blev afviklet, og skal vi fremhæve et par stykker, så var sprint finalerne i U19 og Herre elite rigtig flotte.
William Rimkraft-Milkowski vandt dog rimelig sikkert, men det begynder virkelig at ligne noget når han træder an, og selv om der kan synes langt op til verdenseliten skylder vi ham stor respekt for han vilje til sprintdisciplinen. I finalen slog han Norske Aasmund G. Lindtveit.

I U19 måtte Jakob Joensen ud i tre afdelinger før han kunne modtage guldmedaljen. Han fik hård kamp af græske Spyridon Devaris. Begge juniorer kørte 200 meter tider under 11 sek. og Joensen endda dagens hurtigste i 10.880 sek. Så også her skal jeg have hatten af, for hans vilje til sprint – måske vi kan kommer til at opleve top top sprint i de kommende år.

Alle resultater for de to discipliner kan ses på flg. link.
sprint
NM 2017 Sprint
scratch
NM 2017 Scratch