Banetræning for Licensryttere


Hvem kan træne med i licenstræning og i hvilke grupper?
Alle ryttere der har tegnet DCU licens kan deltage i denne træning uanset klubforhold.
Det vil være muligt at træne 2 – 3 gange om ugen. Er man U19 rytter, træner man med andre U19 ryttere fra andre klubber. Er man U15 træner man med U15 ryttere fra andre klubber. Og så fremdeles.

Priser og medlemskab?
Der betales et træningsgebyr på kr. 1100,- for U17 – U16P – Junior – Voksne. 900 kr. for B/U. Træningsgebyr dækker fra 1. oktober til 30. september. Træningsgebyr dækker udelukkede deltagelse i træningen i Cykle Arenaen og er ikke et medlemskab af Cykling Odense, da disse er 2 forskellige enheder. Betaling af træningsgebyr se nærmere under siden “Træningsgebyr Licens”.

Leje af cykel
Hvis man ikke allerede ejer en banecykel, vil det være muligt at leje en sådan. Pris for en sæson er kr. 650,- Der medbringes egen pedaler ved leje af cykel. Det er obligatorisk at køre på banecykel. Det forventes at man køre løbene som arrangeres, hvis man lejer en cykel.

Træning børn/unge (9-14 år)
Trænerne vil, i den daglige træning, have fokus på grundlæggende færdigheder, viderudvikling af den enkelte rytter. Dette blandet med konkurrence og miljøet omkring banen skal fastholde de unge til fortsat dyrkelse af cykelsporten.

Træning ungdom, junior og voksne (+ 15 år)
Trænerne har fokus på almen færdigheder, samt udvikling af den enkelte rytter. Der vil være mere specifik træning i de enkelte discipliner som banesporten kan tilbyde, med henblik på mere målrettet talentudvikling i de discipliner den enkelte rytter gerne vil.

Hvem skal man henvende sig til?
Interesserede nye ryttere kan henvende sig til Claus Rasmussen på mobil 20-32 73 83 eller mail clausr@stofanet.dk og aftale nærmere om det videre forløb.