Unge som ældre Danske Mestre . Oliver Wulff Dobbelt Danske mester

Claus Nyheder

Det blev en god dag for Oliver Wulff, som hjemkørte mesterskab i både Scratch og parløb, hvor han dannede par med Benjamin Hertz.
De to var rimelig suveræn og afviste alle angreb, og ofte slog kontra. 41 point blev det til, mod par nr 12 med 23 point på 2. pladsen.
Kampen om 3. pladsen lå længe til en kamp mellem par nr 9 og par nr. 15, men inden for de sidste 30 omg. stak par nr 13 afsted, og var faktisk meget tæt på at hente feltet med en omg, som dog ikke lykkes, men de fik kørt point nok ind til at rykke op på 3. pladsen.
link til hele resultatet.

Scratch
Men inden da skulle der lige køres Scratch og her tog Oliver Wulf også lige titlen, med Ludvig Anton Wacher og Frederik Wandahl på de efterfølgende pladser. Et voldsomt styrt gjorde at løbet måtte neutraliseres i en del minutter, men heldigvis var det “kun” skrammer og ingen brækkede knogler.

Hos marsternes Omnium DM blev der også kørt nogle gode og spændende løb, og mestre blev i H40 – Kenneth Testrup i H50 blev det Jesper Offensgaard og i H60 tog Jan Møller titlen – alle dagens resultater ligger på dette link –

Resultater 2017 12 09