GOD WEEKEND OVERSTÅET.

Claus Ikke kategoriseret 0 Comments

Danske og Norske mesterskaber blev afviklet her i weekenden, med mange flotte løb til følge.

Resultaterne på alle danske mesterskabs løb ligge under RESULTATER.

To ryttere skilte sig særligt ud, Niklas Larsen og Casper Folsach, var klart de bedste.

Desværre var der ikke så mange af den gruppe ryttere som man kan tillade sig at kalde sub elite. Om det har været den rigtige weekend kan man jo så diskutere.

Men fakta er at der blev kørt nogle gode løb, og for odensebanens unge deltagere, fik de i hvert fald virkelig syn for sagen, og en fornemmelse af hvad der skal til for at blande sig i toppen,  De kæmpede formidabelt og selv om de hang lidt ind i mellem, kørte de igennem, og fik både god træning og rigtig god erfaring til deres videre forløb

Hos kvinderne Var det Trine Schmidt, Julie Leth og Amalie Winther Olsen der løb med titlerne, men også her kunne der være flere med, ærgerligt at der slet ikke er flere der tør stille op. Trine var der lørdag, og tog begge titler lørdag, forholdsvis sikkert, lige som Julie og Amalie var rimelig sikre i deres sejr.

Bemærkelsesværdigt var det at at se den ret nye damerytter Kirsten Herup Søvang køre bedste 200 meter tid, og mødte i semifinalen Anika Rasmussen med 4. bedste tid. Her blev det faktisk ret spændende, for med taktisk snilde tog Anika finalepladsen – et par flotte semifinale løb fik vi set.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *