De første nordiske mestre er fundet.

Claus Events, Nyheder

Fredag aften blev de første Nordiske mestre. Mange spændende løb blev afviklet, og skal vi fremhæve et par stykker, så var sprint finalerne i U19 og Herre elite rigtig flotte.
William Rimkraft-Milkowski vandt dog rimelig sikkert, men det begynder virkelig at ligne noget når han træder an, og selv om der kan synes langt op til verdenseliten skylder vi ham stor respekt for han vilje til sprintdisciplinen. I finalen slog han Norske Aasmund G. Lindtveit.

I U19 måtte Jakob Joensen ud i tre afdelinger før han kunne modtage guldmedaljen. Han fik hård kamp af græske Spyridon Devaris. Begge juniorer kørte 200 meter tider under 11 sek. og Joensen endda dagens hurtigste i 10.880 sek. Så også her skal jeg have hatten af, for hans vilje til sprint – måske vi kan kommer til at opleve top top sprint i de kommende år.

Alle resultater for de to discipliner kan ses på flg. link.
sprint
NM 2017 Sprint
scratch
NM 2017 Scratch